به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، دکتر شکراله سلمان‌زاده، رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان پیش از ظهر امروز در آیین معارفه پزشکان جدید این دانشکده اظهار داشت: این مجموعه از پزشکان در شهرهای تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی آبادان، شامل آبادان، خرمشهر، شادگان، اروندکنار، چویبده، دارخوین و دیگر مناطق این محدوده جغرافیایی خدمات‌رسانی خود را در مراکز دولتی دنبال می‌کنند.

وی اضافه کرد: خوشبختانه شاهد جذب و حضور انواع تخصص‌ها از جمله جراح مغز و اعصاب، داخلی مغز و اعصاب، داخلی کودکان، زنان و زایمان، جراحی عمومی، اورولوژی، عفونی و ... و همچنین 2فوق‌تخصص رشته‌های گوارش و خون و سرطان بودیم تا تقربیا تیم تخصصی و فوق تخصصی دانشکده علوم پزشکی آبادان تکمیل شود.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان بیان کرد: امیدوارم هستیم که بتوانیم با افزایش این تعداد پزشک متخصص و فوق تخصص جدید، کیفیت ارائه خدمات در منطقه را نیز بالاتر ببریم.

آیین معارفه این 37 پزشک جدید دانشکده علوم پزشکی آبادان پیش از ظهر امروز در محل هتل کاروانسرای این شهرستان برگزار شد

تعداد بازديد اين صفحه: 191326
تعداد بازديد کنندگان سايت: 21397227 تعداد بازديد زيرپورتال: 236966 اين زيرپورتال امروز: 334 سایت در امروز: 6154 اين صفحه امروز: 265