یک مرکزلیزر درمانی فاقد مجوز که توسط افراد فاقد صلاحیت حرفه ایی در آبادان  فعالیت داشت توسط کارشناسان  نظارت بر درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان تعطیل و پلمپ گردید.
دکتر جانبی معاون درمان این  دانشکده ضمن اعلام خبر فوق افزود : در راستای اقدامات نظارتی معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان و صیانت از حقوق شهروندی و  نظارت بر ارائه خدمات سلامت استاندارد و مجاز در مورخ 12/9/98 یک مرکز غیرمجاز لیزردرمانی در شهرستان آبادان با هماهنگی امورحقوقی و اخذ حکم قضایی با مشارکت کارشناسان معاونت بهداشت پلمپ گردید .
وی در ادامه تاکید کرد  شهروندان تنها از طریق مراکز دارای مجوز اقدام به دریافت خدمات مورد نیاز خود نمایند و از مراجعه به افراد و مراکز فاقد مجوز جداً خودداری و در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را از طریق مراجعه حضوری به واحد نظارت بر درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان  یا در سامانه 190ثبت نمایند تا در کمترین زمان ممکن اقدامات قانونی دربرخورد با این مراکز صورت گیرد .

تعداد بازديد اين صفحه: 206644
تعداد بازديد کنندگان سايت: 22361199 تعداد بازديد زيرپورتال: 258812 اين زيرپورتال امروز: 525 سایت در امروز: 16012 اين صفحه امروز: 113