در این کمیته به بررسی علل مرگ مادر و طراحی مداخله های لازم در پیشگیری از عوامل قابل اجتناب مادری پرداخته شد و جدیدترین راهکارهای علمی به بحث گذاشته شد
 این کمیته  روز سه شنبه  دوازدهم آذرماه 1398 با حضور دکتر جانبی معاون درمان ، دکتر یلالی معاون بهداشت ، دکتر فلاح معاون فنی معاونت بهداشت ،دکتر طالب زاده رئیس دانشکده پزشکی ، دکتر محمدجعفری و دکتر حیاتی  اساتید مدعو و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ، آقای سعیدی مدیر نظارت و اعتبار بخشی اموردرمان و  سرپرست اداره بازرسی ، روسای شبکه ها و بیمارستانهای واعضای محترم هیات علمی ، متخصصین محترم داخلی ، زنان ، جراحی عمومی ، نفرولوژی ، بیهوشی و کارشناسان بهداشت و درمان و سایر اعضا با هدف بررسی راهکارهای پیشگیری از مرگ و میر مادری  و ارتقاء سلامت مادران برگزار گردید.
دکتر جانبی معاون دانشکده علوم پزشکی آبادن  : تلاش برای حفظ و ارتقاء سلامت مادران یک اقدام جهانی است و شاخص مرگ‌ومیر این گروه آسیب‌پذیر ازجمله شاخص‌های مهم توسعه و سلامتی جوامع است. بر اساس هدف‌گذاری کمی شورای سیاست‌گذاری در برنامه ششم توسعه تا پایان سال 1399 نسبت مرگ مادران در کشور باید به 15 در صد هزار تولد زنده برسد. ما در دانشکده علوم پزشکی ابادان  درصدد هستیم از یک‌سو با بررسی فرآیندهای اعزام، انتقال، تشخیص و درمان مادران باردار پرخطر و از سوی دیگر با برگزاری منظم کمیته‌های مرگ مادر و پیگیری و اجرای مصوبات آن، به این مهم دست‌یابیم.
همچنین دکتر جانبی تشخیص و ارجاع به‌موقع مادران پرخطر به مراکز درمانی با توجه به شرایط بالینی و پاراکلینیکی بیمار از اولویت‌های سیستم‌های درمانی عنوان کرد.

تعداد بازديد اين صفحه: 206611
تعداد بازديد کنندگان سايت: 22358663 تعداد بازديد زيرپورتال: 258703 اين زيرپورتال امروز: 418 سایت در امروز: 13476 اين صفحه امروز: 80