1398/12/5 دوشنبهمرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشکده علوم پزشکی آبادان
برگزاری جلسه آمادگی وهماهنگی اورژانس پیش بیمارستانی با محوریت عید نوروز و کرونا در آبادان
جلسه آمادگی و هماهنگی با محوریت کرونا ویروس ، تعطیلات عید نوروز و چهارشنبه سوری در محل ستاد مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آبادان برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشکده علوم پزشکی آبادان :

امروز دوشنبه ۵ اسفند ۹۸ جلسه ای در خصوص برخورد با حوادث احتمالی کرونا ویروس ، چهارشنبه آخر سال و امداد نوروزی با هدف بررسی میزان آمادگی ، ارائه گزارش عملکرد و تمهیدات انجام شده دراین حوزه برگزار شد..

جلسه با حضور ریاست اورژانس پیش بیمارستانی دکتر امین منصور ، معاون مرکز مدیریت حوادث ، سرپرستان فوریت های پزشکی شهرستان های تابعه (آبادان _خرمشهر و شادگان ) ، مسئول EOC ، مسئول ارتباطات و IT ، مسئول نقلیه و مسئول واحد MCMC در دفتر ریاست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی برگزار گردید.

در این جلسه برنامه های در جهت مقابله با بیماران احتمالی کرونا ویروس و تخصیص آمبولانس های مشخص جهت انتقال بیماران مشکوک به مراکز درمانی ابلاغ شد. همچنین حوادث چهارشنبه آخر سال و تعطیلات نوروزی بررسی و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و برنامه های جهت تصمیمات و تمهیدات اتخاذ شده تصویب گردید .

و در پایان دکتر امین منصور ریاست مرکز مدیریت به لزوم آمادگی هرچه بیشتر بین واحد MCMC ، EOC و نیروهای عملیاتی با توجه به شرایط خاص ایجاد شده تاکید کردند..

در ادامه تصاویری از این جلسه را مشاهده می کنید: