بمنظور هم اندیشی و بررسی مشکلات درمانی و بهداشتی روستای سادات شهرستان آبادان و همچنین تشکیل کانون سلامت با دعوت از کلیه اهالی روستا توسط دهیار روستا و دیگر عوامل فعال روستا در ساعت 10 صبح روز دوشنبه مورخ 8/5/97 در محل مسجد امام حسین (ع) با شرکت بیش از شصت نفر از اهالی روستا و همچنین با حضور جناب آقای دکتر آموزنده رئیس دانشکده ، حاج آقا سید جابر موسوی رئیس ستاد اقامه نماز، سرکار خانم دکترعلیزاده قائم مقام ریاست در امور مشارکت های اجتماعی ، سرکار خانم ترک نژاد ، آقای کوراوند رئیس شورای شهر و دیگر مسئولین ، با تلاوت قران مجید برگزار گردید . در ابتدا جناب آقای سید اسماعیل بنی هاشم دهیار محترم روستای سادات ، ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور اهالی روستا ، خواستار انسجام بیشتر و همچنین بیان مشکلات موجود شدند . سپس دیگر مسئولین حاضر نیز مطالبی در ایجاد وفاق و فعالیت بیشتر اعضای فعال این روستا و مسائل اخلاقی بیان فرمودند و از اهالی دعوت نمودند با حضور در پشت تریبون ، مشکلات خود و بیماریهای فعلی و گریبان گیر اهالی روستا را بیان نمایند . سپس تعدادی از شرکت کنندگان با بیان مشکلات درمانی خود ، خواستار رسیدگی مسئولان و متولیان به مشکلات مذکور شدند.

تعداد بازديد اين صفحه: 37391
تعداد بازديد کنندگان سايت: 22209599 تعداد بازديد زيرپورتال: 56532 اين زيرپورتال امروز: 87 سایت در امروز: 35226 اين صفحه امروز: 61