.

در این مراسم  که با شرکت مدیران و کارکنان معاونت درمان برگزار شد مهندس سعیدی مدیر نظارت و اعتبار بخشی اموردرمان  ضمن خوش آمدگویی به حضار با بیان اینکه نظام سلامت با تلاش و پشتکار جامعه پزشکی  بهترین و با کیفیت ترین خدمات را به مردم در کشور ارائه می نمایند و پزشکان در هر دو سنگر درمان بیماران و مدیریت نظام سلامت بار اصلی سلامت جامعه را بردوش دارند افزود ویژگی اصلی  همکاران پزشک ما تعالی علمی و معرفتی بر پایه آموزه های دینی و خدمت گذاری به مردم است و جایگاه پزشکان جایگاه رفیع و ارزشمندی است که روح تعهد ارزش کار پزشکی  را ارزشمندتر می سازد  . در پایان این مراسم هدایایی به رسم یادبود تقدیم دکتر جانبی معاون درمان و دکتر ناصری پور قائم مقام ایشان گردید .

بیشتر
تعداد بازديد اين صفحه: 250940
تعداد بازديد کنندگان سايت: 107774940 تعداد بازديد زيرپورتال: 812623 اين زيرپورتال امروز: 117 سایت در امروز: 56332 اين صفحه امروز: 9