1398/6/24 یکشنبه
حضور فارغ‌التحصیلان دانشکده علوم پزشکی آبادان در جمع استعدادهای درخشان کارشناسی ارشد سال ۹۸
5 نفر از فارغ‌التحصیلان دانشکده علوم پزشکی آبادان در جمع پذیرفته شدگان استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد سال ۹۸ حضور دارند.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان، نام 5 نفر از فارغ‌التحصیلان دانشکده علوم پزشکی آبادان در جمع پذیرفته شدگان استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد سال ۹۸ مشاهده می‌شود.
معصومه فرهادیان نژاد (ارشد بیوشیمی بالینی-علوم پزشکی تهران)، سنا عسگری فرد (ارشد اموزش بهداشت و ارتقای سلامت-علوم پزشکی شیراز)، مریم عزیزی (ارشد پرستاری کودکان-علوم پزشکی تهران)، فروزان مولائی فر (ارشد پرستاری داخلی جراحی-علوم پزشکی جندی شاپور) و فوزیه حموله طهماسبی (ارشد اتاق عمل-علوم پزشکی اصفهان) از دانشکده علوم پزشکی آبادان جزو پذیرفته شدگان استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد سال ۹۸ در رشته و دانشگاه‌های نامبرده شده هستند.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 107805866 تعداد بازديد زيرپورتال: 1725648 اين زيرپورتال امروز: 2351 سایت در امروز: 87258 اين صفحه امروز: 17