كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
ورود
1398/7/21 یکشنبه
درمان ۲۸۰ زائر مصدوم در بیمارستانهای آبادان و خرمشهر
معاون درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: از روز ۱۳ مهر تاکنون ۲۸۰ زائر مصدوم و بیمار به بیمارستانهای آبادان و خرمشهر منتقل و درمان شده‎‌اند.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: از روز ۱۳ مهر تاکنون ۲۸۰ زائر مصدوم و بیمار به بیمارستانهای آبادان و خرمشهر منتقل و درمان شده‌اند.

دکتر حجت‌اله جانبی ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در خرمشهر اظهار داشت: در این رویداد فعالیت خوبی در بیمارستان‌های دانشکده علوم پزشکی آبادان دیده و بویژه عملکرد بیمارستان آیت‌اله طالقانی در این خصوص قابل توجه و تحسین برانگیز بوده است.

وی افزود: روز گذشته نیز مدیرکل نظارت و اعتباربخشی وزارت بهداشت از فعالیتهای دانشکده علوم پزشکی آبادان در شلمچه بازدید کرد و بعد از عیادت از زائران مصدوم، خدمات‌رسانی به ایشان را رضایت‌بخش و قابل تقدیر اعلام کرد.