1398/6/16 شنبه
در هفتمین روز از دهه اول محرم محقق شد
مراسم سوگواری شهادت امام حسین (ع) در دانشکده علوم پزشکی آبادان

در هفتمین روز از دهه اول محرم مراسم سوگواری شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در دانشکده علوم پزشکی آبادان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وبدا از آبادان در این مراسم که از سوی هیئت پنج تن آل عبا در محل نمازخانه دانشکده علوم پزشکی آبادان با حضور دکتر شکراله سلمان زاده؛ رئیس دانشکده، معاونین، مدیران و کارکنان برگزار شد در ابتدا دکتر ناصر سودانی، رئیس دانشگاه امیرالمومنین(ع) خوزستان و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز و میهمان ویژه‌ی این برنامه با تبیین فلسفه عاشورا و بیان درسهایی از این واقعه عظیم به ایراد سخن پرداخت.

سپس در ادامه و پس از اقامه ی نماز جماعت ظهر و عصر، حجت‌الاسلام ابراهیمی پور، امام جمعه آبادان به ایراد سخن در باب عاشورا و ذکر مصیبت و روضه‌خوانی پرداخت.

قرائت یک قطعه مثنوی در وصف حضرت ابالفضل العباس (ع) سروده ی دکتر حجت‌اله جانبی؛ معاون درمان دانشکده توسط ایشان از دیگر برنامه‌های این مراسم معنوی بود.

در ادامه‌ی این مراسم که با تبرک پرچم متبرک بارگاه ملکوتی حضرت ابالفضل العباس (ع) همراه بود، ذاکران اهل بیت (ع) به روضه‌‍خوانی و نوحه‌سرایی پرداختند.

در پایان نیز با صرف نهار از عاشقان و عزاداران حسینی پذیرایی شد.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 103755828 تعداد بازديد زيرپورتال: 767209 اين زيرپورتال امروز: 441 سایت در امروز: 183988 اين صفحه امروز: 47