منو اشيا عمودي
منو
منوی فوتر
ورود

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی اّبادان طبق  دستورالعمل اجرایی بازدیدهای ادواری اعتباربخشی امروز شنبه 27 بهمن ماه 1397 بیمارستان آیت الله طالقانی آبادان  توسط تیم ارزیابی اعتباربخشی مورد ارزیابی قرار گرفت. این ارزیابی بدون هماهنگی و اطلاع رسانی قبلی باحضور تیم ارزیابی اعتباربخشی دانشگاه در بیمارستان مذکور انجام شد. در این بازدید ضمن بررسی انطباق فرایندها و عملکردهای بیمارستان با  سنجه های ارزیابی دور دوم ادواری اعتباربخشی به لزوم استمرار در پیاده سازی  استانداردهای اعتباربخشی در طول سال و نظارت تیم مدیریت اجرایی بیمارستان تاکید گردید . گفتنی است که دستورالعمل بازدیدهای ادواری اعتباربخشی بیمارستان‌های کشور از سال جاری در کلیه بیمارستان‌های کشور لازم الاجرا می‌باشد. محتوی این بازدید در دور دوم بر اساس سنجه های  منتخب ابلاغی از وزارت متبوع  می باشد.

دانشگاه علوم پزشکی آبادان
كلمات كليدي : بیمارستان طالقانی آبادان , ارزیابی ادورای